Top banner

Тимот на Агробот

Васко Трајковски

.

Никола Ковачевски

.

Дамјан Јаневски

.

Гоце Николов

.

Милан Лазаревски

.

ФИТР Лого Поддржано од Фондот за иновации и технолошки развој на Република Северна Македонија